Moderatori: glazbeni, dida, Stanoja93, Crnka_st
Hendrix napisao:sipo napisao:Pa mora postojati rubrika za najbolje![]()
U svakom drugom bircu se pušta poljoprivreda.idemo pokrenut akciju zabranimo narodnjake.
TnT napisao:Ne volim narodnjake, al moram priznat da mi je dobra ona stvar iz filma Gori vatra. Mislim da se zove Tešanj ili tako nešto.
Mixa napisao:TnT napisao:Ne volim narodnjake, al moram priznat da mi je dobra ona stvar iz filma Gori vatra. Mislim da se zove Tešanj ili tako nešto.
narodnjaci su posljedica nedostatka glazbenog obrazovanja.Trebalo bi u školama educirati djecu već od prvog razreda.Treba im pokazati da postoji rock,blues,jazz,klasika itd.kad neko cijeli život jede fast food naravno da ne zna za ništa bolje od hamburgera.Isto vrijedi i za mjuzu.kako djeca vježbaju čitnje i pisanje tako bi trebali vježbati i slušanje.
Mixa napisao:TnT napisao:Ne volim narodnjake, al moram priznat da mi je dobra ona stvar iz filma Gori vatra. Mislim da se zove Tešanj ili tako nešto.
narodnjaci su posljedica nedostatka glazbenog obrazovanja.Trebalo bi u školama educirati djecu već od prvog razreda.Treba im pokazati da postoji rock,blues,jazz,klasika itd.kad neko cijeli život jede fast food naravno da ne zna za ništa bolje od hamburgera.Isto vrijedi i za mjuzu.kako djeca vježbaju čitnje i pisanje tako bi trebali vježbati i slušanje.
sipo napisao:Mixa napisao:TnT napisao:Ne volim narodnjake, al moram priznat da mi je dobra ona stvar iz filma Gori vatra. Mislim da se zove Tešanj ili tako nešto.
Ma treba tebi pokazati palicu , ti ces educirati djecu![]()
![]()
![]()
Pih ¨¸¸¸¸- !!!
kejcastis napisao:sipo napisao:Mixa napisao:TnT napisao:Ne volim narodnjake, al moram priznat da mi je dobra ona stvar iz filma Gori vatra. Mislim da se zove Tešanj ili tako nešto.
Ma treba tebi pokazati palicu , ti ces educirati djecu![]()
![]()
![]()
Pih ¨¸¸¸¸- !!!
sipo napisao:Ovakve palice