Moderatori: glazbeni, dida, Stanoja93
dida napisao:Audio pro musicshop je novi sponzor Glazbenog oglasnika:)
Klavijature, pojačala, gitare, bubnjevi, hifi i razglasna oprema i sve ostalo sto je bendovima potrebno po odlicnim cijenama mozete naci u njihovim music shopovima u Zagrebu ( Rudeška 14) i Osijeku ( Bana J.Jelačića 64, 31200 Višnjevac)
Web site:
www.audiopro-croatia.com
Honda napisao:dida napisao:Audio pro musicshop je novi sponzor Glazbenog oglasnika:)
Klavijature, pojačala, gitare, bubnjevi, hifi i razglasna oprema i sve ostalo sto je bendovima potrebno po odlicnim cijenama mozete naci u njihovim music shopovima u Zagrebu ( Rudeška 14) i Osijeku ( Bana J.Jelačića 64, 31200 Višnjevac)
Web site:
www.audiopro-croatia.com
Jel to znači da mi možeš sredit povoljnije Nord stage?
dida napisao:Honda napisao:dida napisao:Audio pro musicshop je novi sponzor Glazbenog oglasnika:)
Web site:
www.audiopro-croatia.com
Imaju oni jako dobre cijene. Odriješi kesu:)
Mislim da oni na veće cijene imajupopust za gotovinu veći. Ovo su vjerojatno cijene za kartično plačnje. Danas svi uzimaju sve na rate. Na Thomanu su cijene uvijek izražene bez poreza. To je kao da kodnas dučani prikazuju cijene bez 23% PDV-a. Sve bi izgledalo super povoljno. Mene svi žicaju da im nešto sredim. Ko da mi na čelu piše Djed Mraz:)silvio napisao:dida napisao:Honda napisao:dida napisao:Audio pro musicshop je novi sponzor Glazbenog oglasnika:)
Web site:
www.audiopro-croatia.com
Imaju oni jako dobre cijene. Odriješi kesu:)
oprosti drug.34ooo,ookn nije dobra cijena nego jebeno prenabrijana cijena.isto kao i yamaha koja u thomanu košta 2800,oo € a gle čuda u zemlji hrvata košta 3400,oo€.da ne nabrajam dalje.ovo za sređivanje popusta za nord je jako jadno.uzmeš cash lovu i odeš tamo i kupiš.amen.ali sorry....................te pare to ne vrijedi pa da je od zlata
Ne znam. Možda sada jesu,al prije nisu bile. Kod nas država previše uzima zato je sve skuplje:)fire-wire napisao:Na Thomannu su sve cijene sa PDV-om,....lijepo piše kod SVAKE cijene "incl. MwSt.", što u prevodu znači uključen porez! Kod nas je jednostavno prevelika marža.....
Anton napisao:Čovjek mi se u Sam Ashu u New Yorku smijao kada sam ga pitao koja je kreditna cijena za instrument"Podijeli cijenu sa brojem rata koliko želiš plaćati i nosi instrument"!Inače radilo se o motif xf 88-cijena 3500 $
virtuoso napisao:Tamo na keš daju i u pola cijene,tako sam ja svog Gibsona kupio.![]()
Nego,dragi Dida,kako si ti meni,evo ja sam dobro,hvala na pitanju.
Kad ćeš promijeniti avatar,stvarno je neprilično da jedan biznismen kao što si ti,agitira za neku stranku za vrijeme izbora.Bolji ti je bio Francek.
Slažem se!Bolje bi ti bilo da se držiš one stare;"NEĆU POLITIKU U SVOJU BUTIGU"virtuoso napisao:Tamo na keš daju i u pola cijene,tako sam ja svog Gibsona kupio.![]()
Kad ćeš promijeniti avatar,stvarno je neprilično da jedan biznismen kao što si ti,agitira za neku stranku za vrijeme izbora.Bolji ti je bio Francek.
Anton napisao:Slažem se!Bolje bi ti bilo da se držiš one stare;"NEĆU POLITIKU U SVOJU BUTIGU"virtuoso napisao:Tamo na keš daju i u pola cijene,tako sam ja svog Gibsona kupio.![]()