Marshall JCM 2000 Triple Super Lead 602

14.04.2019. 19:18
4500.00 kn
Ovaj oglas je istekao
69
Prodajem lampaško 2x12" combo gitarističko pojačalo 60w u odličnom stanju sa tri kanala - clean, crunch i lead. Unutra su dva 12" Celestion Wolwerine zvučnika razvijena u kolaboraciji sa Jim Marshallom (R&D) baš za ovu seriju pojačala. Made in England 2007. god. Kupljeno NOVO u Rainbow music shopu u ZG (prilažem foktu računa ako to nekome nešto znači kao dokaz). Pojačalo je u originalnom, tvorničkom stanju bez ikakvih modifikacija. Od dana kada je kupljeno nije bilo nikakvih problema s njim, plug and play, što bi se reklo. Lampe su promijenjene prije nekih 2 godine, ali s obzirom na omanji broj odrađenih sati (stajalo kao rezervno pojačalo) rade kako treba. Tehničke specifikacije na službenim stranicama proizvođača....da ne pišem litanije, koga zanima i traži ovakav tip pojačala ionako već manje-više sve zna.

Moguća osobna proba na mojoj adresi stanovanja u dogovorenom terminu ili moguće slanje dostavnom službom. Plaćanje solarno ili uplata na bankovni račun ovisno o načinu preuzimanja pojačala. Cijene dostave ne ovise o meni te iste provjerite na službenim stranicama Vama željenog dostavljača !!! Za okvirni izračun cijene dostave napomena da je težina ovog combo pojačala cca 30kg.

NAPOMENA: Navedena cijena se odnosi isključivo na keš - fiksno ! Moguća zamjena za očuvanog LJEVORUKOG Gibsona. U tom slučaju pojačalo cijenim više. Moguća doplata sa moje strane ovisno o modelu i stanju gitare. Slobodno ponudite.

* Fotografije iz ovog oglasa predstavljaju stvarni predmet prodaje !!! *

Za ostale info najbolje nazvati u razumno doba dana ili kontaktirati putem PM/Viber-a, Whatsapp-a. Na sms upite ne odgovaram !!!