EMERGENZA demobands FESTIVAL, 10.12.2012 Boogaloo

Ovdje možete najavljivati zanimljive koncerte, svirke, partije itd.

Moderatori: dida, Stanoja93

EMERGENZA demobands FESTIVAL, 10.12.2012 Boogaloo

PostPostao/la glazbeni » Sri stu 23, 2011 11:47 am

EMERGENZA – THE WORLDEST BIGEST LIVE FESTIVAL U HRVATSKOJ
sa ponosom Vam predstavljamo dolazak najvećeg svjetskog organizatora festivala za neafirmirane bendove i u Hrvatskoj. Emergenza danas vodi više od 60 tisuća prijavljenih bendova i organizira više od 4000 koncerta diljem svjeta.

Promotivnom festivalu (natjecateljskog karaktera) priključili su se bendovi Hrvatske Demo-Scene. Podržite svojim dolaskom bendove koji su u svom umjetničkom stvaralaštvu više nego „unikatni“. Pobjednički bend ove večeri Emergenza poziva na Festival u Italiju - Milano koji će se odžati u veljači 2012 godine. Nakon natjecanja bendova slijedi show grupe My New Zoo i „Elle“- Dvornik.
RETROPULT
DRTY WAY OUT
LOBOTOMIJA
BIG STRIP GORILA
ANTIDEPRESIV
D. GUMP

BOŽJE OVČICE
TIX
GOST VEČERI:
MY NEW ZOO I ELLA DVORNIK

Isto toliko nam je čast predstaviti sastav „MY New Zoo“. Domaći Wave & Roll „kreativci“ koji su se zadnjih godina probili na Njemačkom tržištu, te svojim skladanjem i brojnim koncertima postali ujedno i producenti „Elle“-Dvornik. Nastupali su i na Rock im Park Festivalu i na Szigetu, a na „German Alternativ Charts-u“ placirali su se na top ten listi dva put do sada, a Elle je sa svojom prvom pjesmom „Vrati mi sve“ postigla top 1. na MTV'u. Zajednio su se odlučili proslaviti svoj uspjeh i izači na stage Emergenza Festivala kako bih ujedno i podržali našu domaću DEMO scenu.
Sigurni smo da će nastup gosta večeri, ELLE i MY NEW ZOO-a biti posebnog karaktera i da će vas oduševiti.
links:
www.mynewzoo.com
www.elladvornik.com.hr
Za info:

EMERGENZA­- Festival će se održavati paralelno u 19 država, a pobjednički bend naše domaće scene, će prvi put u povijesti zastupati Hrvatsku na Europskom natjecanju u Berlinu.

EMERGENZA- Festival povodom početka djelovanja organizira tri promotivna koncerta, (Zagreb-prosinac, Rijeka-siječanj, Split-veljača).

Samo natjecanje starta u rujnu 2011. godine, stoga pozivamo sve zainteresirane bendove da se prijavu na našoj internetskoj stranici www.emergenza.net

Nadalje, vrijedno spomena je da EMERGENZA može pružiti mogučnost našim domaćim bendovima priliku svriranja i u najboljim klubovima u više od 150 gradova diljem svijeta. Informacije o festivalu možete pogledati i na službenoj stranici Emergenze:
www.emergenza.net
www.facebook.com/emergenza.hrvatska
glazbeni
Site Admin
 
Postovi: 19
Pridružen: Pet lip 17, 2005 4:15 pm

Vrati se na: Koncerti,svirke, ...

cron