Jeste li za ulazak Hrvatske u Europsku uniju?

Ovdje možete pričati o političkim temama i pljuvati po HDZ-u do mile volje:)
Slobodno predložite vaš plan izlaska Hrvatske iz krize.

Moderator: dida

DA
7
18%
NE
32
82%

Ukupno glasova : 39

PostPostao/la dida » Sub lip 11, 2011 9:50 am

dida
Site Admin

Re: Jeste li za ulazak Hrvatske u Europsku uniju?

PostPostao/la Anton » Sub lip 11, 2011 12:26 pm

dida napisao:Jeste li za ulazak Hrvatske u Europsku uniju?
Rezultat referenduma se zna unaprijed,vlast će ga ako treba i lažirati :wink:
Anton

Re: Jeste li za ulazak Hrvatske u Europsku uniju?

PostPostao/la dida » Sub lip 11, 2011 5:09 pm

Anton napisao:
dida napisao:Jeste li za ulazak Hrvatske u Europsku uniju?
Rezultat referenduma se zna unaprijed,vlast će ga ako treba i lažirati :wink:
To im ne smijemo dopustiti. Ulazak u EU je dobar ako zadržavamo suverenitet, teritorijalni i monetarni. Ulazak u EU je dobar ako ulazimo kao partneri, a ne sluge. Pregovorima se sve može dogovoriti u našu korist, ali poznavajući naše političare sumnjam. Ja znam da će Glazbenom oglasniku biti lakše u Eu jer ćemo se više orijentirati na firme sa Eu tržišta, a s nekima i sada već radimo.
Zadnja izmjena: dida; Sri tra 18, 2012 3:00 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
dida
Site Admin

Re: NE hvala!

PostPostao/la dida » Sub lip 11, 2011 5:53 pm

libertarian napisao:Europska unija je propast i destrukcija, dužničko ropstvo, te novi porezi i niski gospodarski rast, kojeg nam nude i eurofilne stranke HDZ i SDP.

pItanje je kako da se izborimo za referendum na kojem ćemo glasati protiv EU. Ne bi me začudilo da izmisle neki razlog da ne maju vremena organizirati referendum ili neko pravilo da je dovoljno da 20% ljudi bude za EU. U našoj banana državi je sve moguće.
dida
Site Admin

PostPostao/la Mala » Sub lip 11, 2011 5:55 pm

Ni u kojem smislu ne smijemo dozvoliti ulazak Hrvatske u Eu.
Mala

PostPostao/la Rocky » Sub lip 11, 2011 7:26 pm

Protiv sam ulaska u EU. Mi smo već u Europi.
Rocky

PostPostao/la X » Sub lip 11, 2011 7:27 pm

Hrvatska u Eu? NEEEEEEEEEEEEEE
X

PostPostao/la robert.m » Sub lip 11, 2011 9:10 pm

Nama treba par pametnih Švicaraca,doc na vlast,da naprave reda,i discipline,ja mislim da nam je to spas,a ne eu.Ako bude eu oni će vladat nama,i bit ćemo jos manji nego sada
robert.m

PostPostao/la dida » Sub lip 11, 2011 9:17 pm

robert.m napisao:Nama treba par pametnih Švicaraca,doc na vlast,da naprave reda,i discipline,ja mislim da nam je to spas,a ne eu.Ako bude eu oni će vladat nama,i bit ćemo jos manji nego sada

Može i par pametnih Hrvata. Pogledaj program i učlani se: http://www.facebook.com/pages/Savez-za- ... 8406739056
dida
Site Admin

PostPostao/la Anton » Ned lip 12, 2011 11:56 am

robert.m napisao:Nama treba par pametnih Švicaraca,doc na vlast,da naprave reda,i discipline,ja mislim da nam je to spas,a ne eu.Ako bude eu oni će vladat nama,i bit ćemo jos manji nego sada
EU vlada nama već sada i nikakvi referendumi niti protesti neće spriječiti ulazak HR u EU...bili mi za ili protiv!
Anton

PostPostao/la dida » Ned lip 12, 2011 12:06 pm

Anton napisao:
EU vlada nama već sada i nikakvi referendumi niti protesti neće spriječiti ulazak HR u EU...bili mi za ili protiv!

Bilo je ljudi devedesetih koji su rekli da se nema smilsa boriti protv Srba i JNA jer su jaci i uvijek ce vladati nama,al eto bili su u krivu.
dida
Site Admin

PostPostao/la Anton » Ned lip 12, 2011 12:23 pm

Zašto nije bio referendum za ulazak u EU prije početka pregovora???Očito se ipak nas ništa ne pita :?
Anton

PostPostao/la kk » Ned lip 12, 2011 4:27 pm

Ja sam ZA ulazak u EU!

Ja sam već živio i radio u EU (Njemačka), ...i svirao i šljakao, tamo se super može živjeti tko hoće raditi i pridržavati se pravila igre.
Volio bih da je tako i ovdje gdje sam odlučio živjeti do kraja života!

Hoću živjeti kako sam u švabiji, bez obzira na naš balkanski mentalitet i kulturu!

Vi kaj ste protiv očito niste nikad živjeli i radili ondje i nemate pojma o životu!
kk

PostPostao/la Samson » Ned lip 12, 2011 11:45 pm

kk napisao:Ja sam ZA ulazak u EU!

Ja sam već živio i radio u EU (Njemačka), ...i svirao i šljakao, tamo se super može živjeti tko hoće raditi i pridržavati se pravila igre.

Hoću živjeti kako sam u švabiji, bez obzira na naš balkanski mentalitet i kulturu!

Vi kaj ste protiv očito niste nikad živjeli i radili ondje i nemate pojma o životu!

Ne radi se o ulasku pojedinca u EU. kako ste sami rekli, bili ste u EU i bilo vam je dobro kad Hrvatska nije bila u EU. E pa možete vi i dalje tamo svirati i raditi. Zašto bi zato Hrvatska trebala ići u EU??? Problem je što bi Hrvatska ulaskom u EU popušila suverenitet i samostalnost za lažne nade. Nije to pitanje pojedinca, nego čitave države, možete li to shvatiti?? Kakvi smo mi u prosjeku? Jadni i bijedni dragi prijatelju prema zemljama kao njemačka i Francuska. Tamo bi nam bilo kao boksaču perolake kategorije u mežu protiv super teškaša? Kao da vidimo tko će pobijediti? Halo! Halo! Halo!!! Ne samo da će boksač perolake kategorije izgubiti nego će biti i nokautiran. E pa kad govorimo o Hrvatskoj i EU morate razmišljati o čitavoj naciji, a ne samo o svom osobnom interesu prijatelju...
Samson

PostPostao/la dida » Pon lip 13, 2011 8:06 am

Samson napisao:
kk napisao:Ja sam ZA ulazak u EU!

Ne radi se o ulasku pojedinca u EU. kako ste sami rekli, bili ste u EU i bilo vam je dobro kad Hrvatska nije bila u EU. E pa možete vi i dalje tamo svirati i raditi. Zašto bi zato Hrvatska trebala ići u EU??? Problem je što bi Hrvatska ulaskom u EU popušila suverenitet i samostalnost za lažne nade. Nije to pitanje pojedinca, nego čitave države, možete li to shvatiti?? Kakvi smo mi u prosjeku? Jadni i bijedni dragi prijatelju prema zemljama kao njemačka i Francuska. Tamo bi nam bilo kao boksaču perolake kategorije u mežu protiv super teškaša? Kao da vidimo tko će pobijediti? Halo! Halo! Halo!!! Ne samo da će boksač perolake kategorije izgubiti nego će biti i nokautiran. E pa kad govorimo o Hrvatskoj i EU morate razmišljati o čitavoj naciji, a ne samo o svom osobnom interesu prijatelju...

TO je problem šta u našoj zemlji svako gleda svoj interes i svoju guzicu,a nitko ne moše sagledati cijelu sliku i nitko ne shvaća da mu ne će biti dobro ako je ljudima oko njega loše, a nama će biti još puno gore ako uđemo u EU (veći porezi, više cijene, plače iste ili niže, rasprodaja imovine, novi krediti, bankrot).
dida
Site Admin

Sljedeće

Vrati se na: Politika, gospodarstvo