Moderator: dida
Rezultat referenduma se zna unaprijed,vlast će ga ako treba i lažiratidida napisao:Jeste li za ulazak Hrvatske u Europsku uniju?
To im ne smijemo dopustiti. Ulazak u EU je dobar ako zadržavamo suverenitet, teritorijalni i monetarni. Ulazak u EU je dobar ako ulazimo kao partneri, a ne sluge. Pregovorima se sve može dogovoriti u našu korist, ali poznavajući naše političare sumnjam. Ja znam da će Glazbenom oglasniku biti lakše u Eu jer ćemo se više orijentirati na firme sa Eu tržišta, a s nekima i sada već radimo.Anton napisao:Rezultat referenduma se zna unaprijed,vlast će ga ako treba i lažiratidida napisao:Jeste li za ulazak Hrvatske u Europsku uniju?
libertarian napisao:Europska unija je propast i destrukcija, dužničko ropstvo, te novi porezi i niski gospodarski rast, kojeg nam nude i eurofilne stranke HDZ i SDP.
robert.m napisao:Nama treba par pametnih Švicaraca,doc na vlast,da naprave reda,i discipline,ja mislim da nam je to spas,a ne eu.Ako bude eu oni će vladat nama,i bit ćemo jos manji nego sada
EU vlada nama već sada i nikakvi referendumi niti protesti neće spriječiti ulazak HR u EU...bili mi za ili protiv!robert.m napisao:Nama treba par pametnih Švicaraca,doc na vlast,da naprave reda,i discipline,ja mislim da nam je to spas,a ne eu.Ako bude eu oni će vladat nama,i bit ćemo jos manji nego sada
Anton napisao:EU vlada nama već sada i nikakvi referendumi niti protesti neće spriječiti ulazak HR u EU...bili mi za ili protiv!robert.m napisao:Nama treba par pametnih Švicaraca,doc na vlast,da naprave reda,i discipline,ja mislim da nam je to spas,a ne eu.Ako bude eu oni će vladat nama,i bit ćemo jos manji nego sada
kk napisao:Ja sam ZA ulazak u EU!
Ja sam već živio i radio u EU (Njemačka), ...i svirao i šljakao, tamo se super može živjeti tko hoće raditi i pridržavati se pravila igre.
Volio bih da je tako i ovdje gdje sam odlučio živjeti do kraja života!
Hoću živjeti kako sam u švabiji, bez obzira na naš balkanski mentalitet i kulturu!
Vi kaj ste protiv očito niste nikad živjeli i radili ondje i nemate pojma o životu!
Samson napisao:kk napisao:Ja sam ZA ulazak u EU!
Ja sam već živio i radio u EU (Njemačka), ...i svirao i šljakao, tamo se super može živjeti tko hoće raditi i pridržavati se pravila igre.
Volio bih da je tako i ovdje gdje sam odlučio živjeti do kraja života!
Hoću živjeti kako sam u švabiji, bez obzira na naš balkanski mentalitet i kulturu!
Vi kaj ste protiv očito niste nikad živjeli i radili ondje i nemate pojma o životu!
Ne radi se o ulasku pojedinca u EU. kako ste sami rekli, bili ste u EU i bilo vam je dobro kad Hrvatska nije bila u EU. E pa možete vi i dalje tamo svirati i raditi. Zašto bi zato Hrvatska trebala ići u EU??? Problem je što bi Hrvatska ulaskom u EU popušila suverenitet i samostalnost za lažne nade. Nije to pitanje pojedinca, nego čitave države, možete li to shvatiti?? Kakvi smo mi u prosjeku? Jadni i bijedni dragi prijatelju prema zemljama kao njemačka i Francuska. Tamo bi nam bilo kao boksaču perolake kategorije u mežu protiv super teškaša? Kao da vidimo tko će pobijediti? Halo! Halo! Halo!!! Ne samo da će boksač perolake kategorije izgubiti nego će biti i nokautiran. E pa kad govorimo o Hrvatskoj i EU morate razmišljati o čitavoj naciji, a ne samo o svom osobnom interesu prijatelju...