Promjena intonacije i brzine u matricama

04.05.2021. 15:05
190.00 kn
Do isteka je još: 26 dana, 0 h, 2 min
199
Kontakt
notiranje
Bosnia and Herzegovina
+387 63681889
kontaktirajte ovog oglašivača svi oglasi ovog oglašivača
Trajno mijenjam intonacije - tonalitet ili brzine - tempa pjesama po želji za glazbenike i sve ostale koji koriste za pjevanje glazbene matrice u MP3 ili midi formatu kao i Video Karaoke sa tekstom u MP4, AVI, FLV, MPG i drugim video formatima, kao i midi karaoke sa tekstom u KAR formatu. Znači, ako su vam visoke ili niske intonacije -tonaliteti u vašim matricama ili karaokama pa ne možete pjevati uz njih ili vam je matrica ili karaoka suviše brza ili spora pa želite promijeniti tempo – brzinu ili mozda želite promjenu iz muške u žensku intonaciju ili možda iz ženskog tonaliteta u muški, po vašoj želji mogu trajno promjeniti intonaciju i brzinu bilo koje matrice ili karaoke.
Cijena za uslugu trajne promjene intonacije - tonaliteta ili brzine - tempa u matricama ili karaokama, bez obzira na broj matrica koje želite promijeniti je samo 190 kuna.
Dovoljno je da mi pošaljete matrice ili karaoke za koje želite promijeniti intonaciju ili brzinu na moju e-mail adresu: mostspec@yahoo com i da naznačite u nazivu svake matrice ili karaoke koliko želite da spustim ili podignem intonaciju (npr. -1, -2, +3, +4 i sl.) ili želite li da je ubrzam ili usporim. Kada promijenim intonacije ili brzine po vašoj želji na matricama ili karaokama mogu vam ih snimiti na CD ili DVD disk i poslati Hrvatskom poštom na vašu adresu, a CD ili DVD disk sa matricama ili karaokama plaćate prilikom preuzimanja pošiljke, a druga mogućnost je da mi uplatite taj iznos od 190 kuna ili protuvrijednost u bilo kojoj drugoj valuti preko usluge za slanje novca WESTERNUNION koju imate u svakoj banci ili pošti i da vam onda odmah poslije vaše uplate online preko Interneta na vašu e-mail adresu pošaljem nazad matrice ili karaoke sa promijenjenim intonacijama ili brzinama.